Ниту една фирма не се пријавила да ја урне дивоградбата кај ТЦ „Мавровка“
Foto

Ниту една фирма не се пријавила да ја урне дивоградбата кај ТЦ „Мавровка“

Пропадна тендерот на општина Чаир за фирма која ќе ги урива дивоградбите во општината. Ниту една фирма не се пријави на отворениот повик, велат оттаму за тв 24.

0 Коментари

Остави коментари