Невреме во Скопје
Foto

Невреме во Скопје

Кај клучката Mатка од 18 часот сообраќајот е пренасочен поради невремето кое донело поголема количина на вода и е формирано езеро - заезерување, патот е непрооден. Известени се Mакедонијапат и Водовод и канализација. Во 18.25 паднато дрво на патот ново се3ло населба Даме Груев-патот е во прекин, ЦУК не располага со информации за евентуална штета од паднатото дрво.

0 Коментари

Остави коментари