Непредвидлива иднина со многу непознаници за новата Влада
Foto

Непредвидлива иднина со многу непознаници за новата Влада

Непредвидлива иднина со многу непознаници за новата Влада - дали таа ќе успее да функционира до редовни парламентарни избори ќе зависи од многу фактори - справување со енергетската, финансиска и здравствена криза, решавањето на спорот со Бугарија, менаџирањето на меѓутнички односи проценуваат политичките аналитичари Ибрахим Мехмети и Иво Босилков за Трилинг.

Во вечерашното издание на емисијата гостуваат и градоначалникот на Штип Иван Јорданов, инфектологот Фадил Цана и сценографот и архитект Крсте Џидров.

0 Коментари

Остави коментари