Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот” одржа протест
Foto

Неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот” одржа протест

Од пред министерството до правда, па до комплексот судови во Скопје, неформалното здружение на граѓани „Стоп за грабежот”одржа протест против како што велат, сите кои го ограбуваат народот и сите кои го поддржуваат истиот грабеж.

Освен кон извршителите,овој протест е насочен и кон  нотарите, креаторите на високи банкарски каматни стапки, корумпираните судии и нефункционалниот судски совет.

Од пред зградата на министрството за правда, од здружението за следните денови најавија и афера корупција.

0 Коментари

Остави коментари