Направи ли системот грешки во чекори при апсењето на Камчев, предавањето на Мијалков, бегството на Груевски?
Foto

Направи ли системот грешки во чекори при апсењето на Камчев, предавањето на Мијалков, бегството на Груевски?

Додека криминалците се претставуваат себеси како жртви, политиката се обидува да ги окупира судските процеси, опозицијата обвинува за селективност и изживување. Направи ли системот грешки во чекори при апсењето на Камчев, предавањето на Мијалков, бегството на Груевски? Двајца од неколкуте најмоќни бизнис политички фигури во последната декада се зад решетки, по 4 години од смената на власта, почна ли да функционира правдата и правото во Македонија.

Во 24 Отворено со Гордан Калајџиев, Ване Цветанов, Александар Тортевски и Богданчо Гогов.

0 Коментари

Остави коментари