Најдовски: Создаваме нова иднина
Foto

Најдовски: Создаваме нова иднина

Нови работни места, решавање на проблемот со водоснабдувањето паркови и патна инфраструктура ветува кандидатот за градоначалник на Демир Хисар од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Најдовски.

0 Коментари

Остави коментари