НАДИН ГОУРИ ЗА ТВ 24: НЕ СИТЕ СЕ УБЕДЕНИ ДЕКА РАЗДЕЛБАТА СО ЕУ ЌЕ СЕ ОДВИВА ТАКА ЛЕСНО И ЕДНОСТАВНО
Foto

НАДИН ГОУРИ ЗА ТВ 24: НЕ СИТЕ СЕ УБЕДЕНИ ДЕКА РАЗДЕЛБАТА СО ЕУ ЌЕ СЕ ОДВИВА ТАКА ЛЕСНО И ЕДНОСТАВНО

За многумина жители на Велика Британија, државата е длабоко поделена и не сите се убедени дека разделбата со ЕУ ќе се одвива така лесно и едноставно. Неодамна и европскиот претседател изјави дека не е можно напуштање на Унијата до крајот на јануари. Сериозен проблем би можела да биде и Шкотска која сега одново би можела да гласа за независност и останување дел од Европската Унија.

0 Коментари

Остави коментари