Над 100 000 вакцинирани, процентот на новозаразени опаѓа, а со маските и натаму на отворено
Foto

Над 100 000 вакцинирани, процентот на новозаразени опаѓа, а со маските и натаму на отворено

0 Коментари

Остави коментари