На затворениците ќе им се мери температура пред гласање
Foto

На затворениците ќе им се мери температура пред гласање

Уште десет дена до изборите. Затворите во земјата се подготвуваат за гласање. Во најголемиот затвор „Идризово“ со право на глас се 1050 затвореници. Тие ќе гласаат на 14 јули, под посебни протоколи.

Директорот на затворот Боби Мојсоски за тв 24 вели дека на секој затвореник ќе му биде измерена тепературата пред да биде однесен на гласање.

0 Коментари

Остави коментари