На ден пред акцијата на МВР „Двојник“, ВМРО-ДПМНЕ обвини за корупција во власта и акцијата ја нарече афера „Мафија“
Foto

На ден пред акцијата на МВР „Двојник“, ВМРО-ДПМНЕ обвини за корупција во власта и акцијата ја нарече афера „Мафија“

0 Коментари

Остави коментари