На чија страна ќе застане Европската Унија?
Foto

На чија страна ќе застане Европската Унија?

Бројките на заразени секојдневно растат. Дали Македонија ќе издржи нов карантин и полициски? Маските на отворено станаа задолжителни, народот се подели, едни се за  други против. Освен бројките, Македонија пред нов проблем, дали посилните земјите-членки на ЕУ ќе го омекнат ставот на Бугарија кон Македонија пред Брисел? Зошто Бугарија не попушта во своите тврдења? На чија страна ќе застане Европската Унија?

Во 24 анализа, дебатиравме со поранешните пратеници Солза Грчева и Павле Богоевски.

0 Коментари

Остави коментари