Мојсоски: Општинските сојузи во фудбалот имаат поголема сила од еден Вардар, Шкендија или Борец
Foto

Мојсоски: Општинските сојузи во фудбалот имаат поголема сила од еден Вардар, Шкендија или Борец

„Не знам што му пречи на Сејдини, општинските делагати кои немаат врски со фудбалот, гласаат и имаат поголема сила од Вардар, Шкендија, Борец, тоа е проблемот, останато е од дамнина дека Општинските сојузи носат одлуки без консултации, тие се главни фактори. Битно е дека мора да се усогласиме со законот, не е битно дали Сејдини или Мојсоски е тука. По ова не сум се видел со Сејдини, сакам да се видам и да кажам дека мора да се усогласиме со законот, има реакции од самите клубови - тие се чин ители на тоа Годишно собрание. Со факти ќе му се обратам на Сејдини“ - вели Наумче Мојсоски во Студио 10 на ТВ24.

 

0 Коментари

Остави коментари