ММФ со критики за фискалната политика, монетарната политика е соодветна, а банкарскиот систем е задрав
Foto

ММФ со критики за фискалната политика, монетарната политика е соодветна, а банкарскиот систем е задрав

0 Коментари

Остави коментари