Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ ќе ја формира следната влада на Република Македонија и нејзин предводник ќе биде Христијан Мицкоски
Foto

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ ќе ја формира следната влада на Република Македонија и нејзин предводник ќе биде Христијан Мицкоски

Носителот на изборната единица два, Владо Мисајловски вети дека ВМРО-ДПМНЕ, Чаир никогаш нема да го заборави.

0 Коментари

Остави коментари