МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОНЕСЕ ВКУПНО 3,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ВО ТРИ МАКЕДОНСКИ ГРАДА
Foto

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОНЕСЕ ВКУПНО 3,7 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ВО ТРИ МАКЕДОНСКИ ГРАДА

Низата со МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добитници прогресира насекаде низ Македонија, со убави суми од 1,2 до 1,8 милиони денари. Најновите МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ сопственици  се од  Кратово, Гостивар и Тетово. Тие заедно освоија збирна сума од 3,7 милиони денари.

Во Тетово продолжи еуфоријата од двете добивки од почетокот на месецов со уште еден МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. На 21 октомври, З.В. во Делта бет освои 1.206.540 денари. Набрзо не останаа должни ни соседите од Гостивар, па на 26 октомври, во објектот на Глобал Гејминг А.Ф се радуваше на добитниот чек  со МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ вреден 1.286.428 денари. Во меѓувреме, на 24 октомври, видеолотариските терминали донесоа радост и во Кратово. Во Бет ту мар регистрирана е добивка од 1.226.602 денари, која ја освои Н.Д. 

Играјте одговорно и играјте за забава, а додека го правите тоа, можете да станете добитник на фантастичните  џекпот добивки, како МИНИ ЏЕКПОТ, со вредност од 4.000 до 5.0000 денари, МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ со сума од 1.200.000 до 1.800.000 денари или СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ до неверојатно 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

0 Коментари

Остави коментари