Мицковски: Заеднички е да бидеме без предрасуди да ги победиме криминалот и корупцијата
Foto

Мицковски: Заеднички е да бидеме без предрасуди да ги победиме криминалот и корупцијата

Вечерва опозициската ВМРО-ДПМНЕ во Вечани, Дебарца и Струга. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ од Струга, истакна дека, сега земјата живее тешка и мачна политичка реалност, која е нашето секојдневие.

Кандидатот за градоначаник на Вевчани, пак, Спасе Кочовски, ја побара довербата на вевчанци и истакна дека, новата администрација, ќе биде соработник на сите граѓани.

0 Коментари

Остави коментари