Мицковски: Состојбата со ковид 19 во Македонија е драматична
Foto

Мицковски: Состојбата со ковид 19 во Македонија е драматична

Состојбата со ковид 19 во Македонија е драматична и владата нема план. Огромниот број на заразени само потврдува дека ситуацијата е излезена од контрола и секој обид за релативизација претставува потценување на заразата, вели првиот човек на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицковски.

0 Коментари

Остави коментари