Мицкоски за „Мал Шенген“: ЕУ единствена алтернатива за државата
Foto

Мицкоски за „Мал Шенген“: ЕУ единствена алтернатива за државата

Единствена алтернатива за Македонија е Европската Унија – порача лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски коментирајќи го состанокот во Охрид за т.н „Мал Шенген“.

Мицкоски вели добродојдена е соработка, но ЕУ е единствената стартешка унија кон која треба да цели државата.

0 Коментари

Остави коментари