Мицкоски од Владата добил земјиште за хидроцентрала
Foto

Мицкоски од Владата добил земјиште за хидроцентрала

СДСМ денеска презентираше документи според кои лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Mицкоски додека му бил советник на поранешниот премиер Никола Груевски во 2015 година од владата добил земјиште од 33 илјади метри квадратни за изградба на хидроцентрала во катастарската општина Пехчево по пат на непосредна спогодба.

0 Коментари

Остави коментари