Мицкоски: Не разбирам зошто сега е донесена уредба за додавање на „северна“ во парите
Foto

Мицкоски: Не разбирам зошто сега е донесена уредба за додавање на „северна“ во парите

Мицкоски пак ја праша валдата зошто во вреем на вонредна сосотојба носи уредба за новите банкноти со придавката северна.

0 Коментари

Остави коментари