Мицкоски: Јанева не треба да го води СЈО. Заев: Јанева и нејзиниот тим остануваат во СЈО
Foto

Мицкоски: Јанева не треба да го води СЈО. Заев: Јанева и нејзиниот тим остануваат во СЈО

0 Коментари

Остави коментари