Мерко: Ако ги урнам платформите во Радожда, како да сум го урнал цело село
Foto

Мерко: Ако ги урнам платформите во Радожда, како да сум го урнал цело село

Ако ги урнам платформите во Радожда како да сум го урнал цело село и животите на радождани, вели во интервју за тв 24, градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко.

За него критиките од Унеско се апсурдни, тврди - ја водев општината во правилната насока. Сега чека амин од партијата за да се кандидира за нов четврти мандат како градоначалник.

0 Коментари

Остави коментари