Мемети: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место
Foto

Мемети: Зголемен број поплаки за вознемирување на работното место

Оваа година има енормно зголемување од над 50 отсто на бројот на поплаки за дискриминација или поточно за вознемирување на работното место, поради разни основи. Граѓаните и годинава најмногу се жалеле на работата на судската власт, вели народниот правобранител Иџет Мемети во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

0 Коментари

Остави коментари