Мемети со осуда за испадот на Караџовска
Foto

Мемети со осуда за испадот на Караџовска

Директорот на институтот Шабан Мемети за тв24 вели дека не го видел статусот на Караџовска, но одкога го исцитиравме кажа дека таа не зборува во име на иснтитуцијата и дека не се согласува со кажаното.

0 Коментари

Остави коментари