Меѓународен славјански универзитет „Гаврило Романович Державин“, официјален руски партнерски универзитет
Foto

Меѓународен славјански универзитет „Гаврило Романович Державин“, официјален руски партнерски универзитет

Гостин: проф. др. Александар Илиевски, декан на Факултетот за правни науки при Меѓународниот Славјански универзитет

0 Коментари

Остави коментари