Махмути: Подобрување на квалитетот на животот за младите семејства
Foto

Махмути: Подобрување на квалитетот на животот за младите семејства

Кандидатката за пратеник на ДУИ на зона 1, Шермине Махмути, денеска пред граѓаните од плоштадот Скендербег во Скопје ги презентираше проектите за младите и за младите семејства, како и нејзините определби како идна пратеничка во Собранието.

0 Коментари

Остави коментари