Македонско-бугарската сага продолжува до точка на вриење

Македонско-бугарската сага продолжува до точка на вриење. Намерниот упад во преговорите со отворање на клубот „Вачно Михајлов“ и методите кои наликуваат на живковистичката ера кои денес Радев ги промовираше, не оставаат прозорец за натамошно решавање на спорот.

Гости се новинарката Слободанка Јовановска, аналитичарите Шпетим Љатифи и Александар Кржаловски.