Македонските студенти наградени на меѓународен натпревар за бизнис симулација
Foto

Македонските студенти наградени на меѓународен натпревар за бизнис симулација

Гости: проф. Македонка Димитрова, Факултет за деловна економија и организациски науки при УАКС,
Мери Цветановска, студентка
Лорен Алесандрос Мерили, студент

0 Коментари

Остави коментари