Македонските параглајдеристи со одлични резултати на Светските натпревари
Foto

Македонските параглајдеристи со одлични резултати на Светските натпревари

Гости: Билјана Еверет - ген. сек. на ВФМ

Мартин Јовановски - параглајдерист

Борјан Јовановски - параглајдерист

0 Коментари

Остави коментари