Македонија се простува од трагично загинатите во автобуската несреќа
Foto

Македонија се простува од трагично загинатите во автобуската несреќа

Трагичната несреќа кај село Ласкарци во која животот го загубија 14 лица. Македонија се простува од трагично загинатите. Она што е поука е дека солидарноста надвладеа над оние кои ширеа говор на омраза на социјалните мрежи. Гости во 24 анализа се доктор Маргарета Атансасовска Трифуновска раководител на смена на итна медицинска помош и Гласе Ѓорѓиевски, возач на ЈСП.

0 Коментари

Остави коментари