Локвенец: ВМРО-ДПМНЕ се заканува со поништување на Договорот од Преспа
Foto

Локвенец: ВМРО-ДПМНЕ се заканува со поништување на Договорот од Преспа

ВМРО-ДПМНЕ се заканува со поништување на Договорот од Преспа, а со тоа директно го загрозува нашето членство во НАТО, како и нашата интеграција во ЕУ, вели пратеникот од СДСМ, Хари Локвенец.

0 Коментари

Остави коментари