Љупчо Николовски - нов генерален секретар во СДСМ
Foto

Љупчо Николовски - нов генерален секретар во СДСМ

Љупчо Николовски е новио генерален секретар на СДСМ, откако на вечерашниот ЦО е разрешен Александар Кирацовски.

Николовски е актуелен министер за земјоделство, а во време на техничката влада беше дополнителен заменик министер за земјоделство. 

0 Коментари

Остави коментари