Котлар: Подземни паркинзи во Дебар маало и пролет за 400 возила
Foto

Котлар: Подземни паркинзи во Дебар маало и пролет за 400 возила

Подземни паркинзи за неколку стотина возила ветува кандидатот за градоначалник на општина Центар од ВМРО ДПМНЕ, Наташа Котлар.

0 Коментари

Остави коментари