Котлар: Поддршка за спортскиот клуб „Работнички“ и реконструкција на салата „Градски парк“
Foto

Котлар: Поддршка за спортскиот клуб „Работнички“ и реконструкција на салата „Градски парк“

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар, во своето најново видео обраќање се заложи за поддршка на кошаркарскиот клуб Работнички и салата во градскиот парк.

0 Коментари

Остави коментари