Костадинов: Дали кога ВМРО-ДПМНЕ велат ќе блокираат институции мислат на блокирање како на 27-ми април?
Foto

Костадинов: Дали кога ВМРО-ДПМНЕ велат ќе блокираат институции мислат на блокирање како на 27-ми април?

„Христијан Мицкоски одбегнува да одговори на прашањата што му ги поставуваме, се крие зад статуси на социјалните мрежи, се крие и зад својот генерален секретар, патем осомничен во предметот „дизајн“, вели денеска Костадин Костадинов, пратеник и портпарол на СДСМ.

0 Коментари

Остави коментари