Коњановски: Оние кои ги потценија граѓаните, со скапи кампањи, загубија во првиот круг
Foto

Коњановски: Оние кои ги потценија граѓаните, со скапи кампањи, загубија во првиот круг

„Научив за мудроста и храброста на граѓаните, ќе продолжам по патот кој го започнав во првиот циклус. Тивкиот глас на граѓаните е многу битен. И покрај нервозите, заканите и притисоците, граѓаните излегоа и го дадоа својот глас, научив за маката на граѓаните, па сега ќе дојдеме до решенијата. Граѓаните препознаваат чесност, скромност, одговорност. Го пренесуваме гласот на јавноста. Оние кои ги потценија граѓаните, со скапи кампањи, загубија во првиот круг. Знаат луѓето да препознаат домаќинско работење. Потфрлија луѓе што вршеа притисоци на денот на гласањето“ - вели Тони Коњановски, ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „Обнова на Македонија“ во Студио 10 на ТВ24.

0 Коментари

Остави коментари