Коњановски: Да ги откочиме процесите кои 4 години беа стопирани во Битола
Foto

Коњановски: Да ги откочиме процесите кои 4 години беа стопирани во Битола

Кандидатот за градоначалник на Битола од ВМРО-ДПМНЕ Тони Коњановски порача дека и во следниот круг ја очекува поддршката од неговите битолчани.

0 Коментари

Остави коментари