Кондовски: Ветувам бесплатен јавен превоз во два термини дневно
Foto

Кондовски: Ветувам бесплатен јавен превоз во два термини дневно

Достапен јавен превоз по мерка на битолчани е еден од главните приоритети и во таа смисла освен воведување на нови и дополнителни линии, набавка на мали еколошки возила кои на најефикасен начин ќе одговорат на потребите на битолчани, најавувам и бесплатен јавен превоз во секој работен ден, истакна кандидатот за градоначалник на општина битола од СДСМ, Христо Кондовски.

0 Коментари

Остави коментари