Кондовски: Формирање на Центар за поддршка и различни видови на помош
Foto

Кондовски: Формирање на Центар за поддршка и различни видови на помош

Формирање на центар за поддршка и различни видови на помош за жени во делот на правна, социјална и психолошка поддршка, посебно на жени и деца жртви на семејно и родово базирано насилство.

0 Коментари

Остави коментари