Кој се го советува Заев - од градски мангупи до водители на на Фолк Фест

Во неделата на европските избори и ден за Ммакедонија. Последниот извештај од Брисел нова надеж во Скопје. Корупцијата и непотизмот ја еродира и владата на Заев. На ред се министрите. Кога и дали премиерот ке се ослободи и од политичките и семејните династии, писателските и бизнис профитери? Кои ќе бидат новите амбасадори.? Прв предизвик за коахаботацијата помеѓу Пендаровски и Заев.