Кој беше "креативниот ум" со логото 30 год. македонска независност?
Foto

Кој беше "креативниот ум" со логото 30 год. македонска независност?

Логото 30 години македонска независност мета на критики. Партијата „Има таков народ“ ја доби поддршката од граѓаните на Бугарија. Но, дали шоуменот ќе успее да ја формира идната влада во Софија. Неколку соеви на ковид 19 во Македонија во моментов се присутни. Дали наесен следува нов бран? Во екот на пандемијата се извршија серија на трансплатации на срце и бубрези.

0 Коментари

Остави коментари