Кои се последиците за државата од евентуален позитивен пратенички нарко-тест во Собранието?
Foto

Кои се последиците за државата од евентуален позитивен пратенички нарко-тест во Собранието?

4 години од опозицискиот протест пред Владата, дел од „шарените револуционери“, но и тогашни опозиционери, а денеска функционери, кои се колнеа во паролата „Нема правда нема мир“, - барањето за оставка од пратеникот Павле Богоевски го толкуваат како хајка, оние пак кои „бомбите“ ги квалификуваа како „сечени, лепени и монтирани“ инсистирата на „метла“ - чие лицемерие го извади аудио снимката со нарачка на нешто „пола“ на површина? Дали принципите зависат од редот во кој се наоѓаат фотелјите, кои се последиците за државата од евентуален позитивен пратенички нарко-тест во Собранието?

Дебатираат Ирена Стеријовска, режисерка и дел од „Шарената револиција“ и Сашо Тасевски, актер и како што самиот вели, противник на секоја власт.

0 Коментари

Остави коментари