Кога граѓаните ќе може да користат гас?
Foto

Кога граѓаните ќе може да користат гас?

Дали и кога граѓаните во земјава ќе добијат гас во своите домови? Процесот тече, но проблемите висат.

Гостин во вестите на Телевизија 24 во Дневникот во 17 часот беше првиот човек на Македонски енергетски ресурси (МЕР) – Бајрам Реџепи.

Во продолжение погледнете го во целост интервјуто со него:

0 Коментари

Остави коментари