Ќе зачисти ли метлата на Заев?
Foto

Ќе зачисти ли метлата на Заев?

Завршија претседателските избори, се одбројува до предвремени. Какви се позициите на власта и на опозицијата за настап пред граѓаните? Ќе зачисти ли метлата на Заев или само ќе ја собере пајажината?

Дебатираме со аналитичарите Сотир Костов и Благојче Атанасоски.

0 Коментари

Остави коментари