Ќе имаме ли конечно реално пребројување на населението?
Foto

Ќе имаме ли конечно реално пребројување на населението?

Помалите партии се одвојуваат од пратеничката група на СДСМ, фракции во ДУИ, нема кворум за седници, што се случува во Собранието. Почна пописот, почнаа и најавените проблеми. Ќе имаме ли конечно реално пребројување на населението. Предлозите на Љубчо Георгиевски одекнаа како бомба во јавноста, можат ли да бидат основа за компромис со Бугарија.

Разговаравме со еден од најискусните представници на политичката сцена, претседателот на НСДП, Тито Петковски.

0 Коментари

Остави коментари