Ќе има ли разврска на македонско-бугарската историска испреплетеност?
Foto

Ќе има ли разврска на македонско-бугарската историска испреплетеност?

Трилинг со Горазд Чомовски и неговите соговорници, проф. Драги Ѓоргиев претседател на македонската комисија за историски и образовни прашања, Јагода Шахпаска министер за труд и социјална политика, Пако Радовановиќ архитект и проф. Дејан Мираковски проректор на УГД.

0 Коментари

Остави коментари