Ќе биде ли доволна селективната правда за мир во државата?
Foto

Ќе биде ли доволна селективната правда за мир во државата?

Се случи ли атентат на правдата за политички пазар? Скандалозен или неопходен закон. Ќе биде ли доволна селективната  правда за мир во државата. Ќе ја плати ли премиерот Зоран Заев политичката цена за амнестијата за Крвавиот четврток како политичарите кои седнаа во фотелја со ветување дека правдата ќе им биде светост и си го погазија зборот. Дебатираат Слаѓана Тасева, од Транспаренси интернешнл, адвокатот Валентин Зафиров и политичкиот аналитичар Петар Арсовски.

0 Коментари

Остави коментари