Кичеец треба да оди во затвор на 12. октомври
Foto

Кичеец треба да оди во затвор на 12. октомври

Зоран Милески Кичеец, осудениот кој призна вина во „Рекет“ треба да ја помине затворската капија на 12. следниот месец.

Според информациите на ТВ 24, овој термин е назначен во упатниот акт што го подготвил скопскиот Кривичен суд.

Милески Кичеец е осуден на 3 години затвор како посредник во средбите меѓу Камчеви и Бојан Јовановски.

0 Коментари

Остави коментари