Холштајн: 28 ЕУ-земји се држат како заложнички од некои мали национални интереси на една земја која прави штета
Foto

Холштајн: 28 ЕУ-земји се држат како заложнички од некои мали национални интереси на една земја која прави штета

0 Коментари

Остави коментари