Хоџа: Усвоен националниот план за ковид-19 вакцинација
Foto

Хоџа: Усвоен националниот план за ковид-19 вакцинација

Усвоен е националниот план за ковид-19 вакцинација во земјата. Вакцинацијата ќе се спроведува во три фази во кои се опфатени различни категории граѓани кои ќе бидат во согласност и во зависност од пристигнување на вакцините и различните приоритетни групи за вакцинација, соопшти денеска портпаролот на владата, Муамет Хоџа.

0 Коментари

Остави коментари